Metal Etiket

Metal Etiket

Metal etiket, genellikle alüminyum üzerine yapılan fakat başka metaller üzerine de yapılabilen baskı türüdür. Metalin üzerine çeşitli renkler ve baskılar yapılarak hazırlanan metal etiketler birçok sektörde tercih edilmektedir. Tercih edilmesinin en büyük nedeni ısıya ve tahribe karşı dayanıklılığıdır. Dayanıklılığının yanı sıra metal olması şık bir görünüm sunmaktadır bu etiket türüne. Çeşitli boyutlarda yapılabildiği gibi kırılgan değildir ve ısıya karşı dayanıklıdır.

Metal Etiket Ankara

Metalin uzun ömründen mütevellit baskılarınız, etiketlerinizde uzun ömürlü ve kullanışlı olmaktadır. Bu sayede metaletiket yıllarca tahrip olmadan sizin yani firmanızın reklamını yapar yani sizi tanıtmaya devam eder.

Metal Etiket İmalatı

Metaletiket ürünlerin tanıtımını yapabilmenin yanı sıra makinenin teknik özelliklerini, gücünü üretim yerini, seri numarasını ve birçok özelliğinin içinde bulunduğu bilgileri içerebilir. Metaletiket birçok kullanım alanına sahip olup farklı boyut, ebat ve kalınlıkta mikron esaslı ölçekler ile birçok çeşidi bulunmaktadır. Dış etkenlere karşı dayanıklıdır. Çeşitli boyama teknikleri ile firmanıza uygun olacak şekilde dizayn edilip boyanır.

Metal Etiketin Fiyatı

Fabrikalarda kullanılan logolar genellikle metal etiketlerin türüdür çünkü bu etiket türü sanayide var olan fiziksel tahrip gücüne yıllarca karşı koyabilir. Fabrikalarda her gün işçilerin ve makinelerin yarattığı fiziksel güç ve sürekli var olan her yerden tahrip, makinelerin sıcaklığı hava sirkülasyonuna karşı koyabilecek güçte olan bir etiket türüdür metal etiketler.  Örneğin bir tersane veya gemicilik şirketini ele alalım. Var olan gemiler sürekli su ile fiziksel temas halinde ve bu tahribe yol açar. Bunu engellemek için paslanmaz metal ile yapılan baskı yapılabilir.

Ostim Etiket

Metal etiketleri tercih etmek için birçok sebep var. En çok kullanım alanı sanayi firmalarıdır. Çünkü metal etiket ısıya karşı oldukça dirençlidir. Metal etiketler kırılgan değildir yani oldukça sağlamdır. Bunun yanı sıra üzerindeki boya diğer etiketlere nazaran daha dayanıklıdır. Baskısında kullanılan boya teknikleri bu etiketin üzerindeki boyanın tahrip olmasını engeller. Montajı kolaydır metal etiketlerin.

Yapışkanlı Metal Etiketler

Sanayide bazı makineler oldukça zorlu şartlarda kullanılmaktadır; hal böyleyken bir de montajı zor olan etiketler seçmeniz durumunda iş bir hayli zor hale gelecektir. Bütün hava şartlarında kullanılabilmesi bu etiket türünü seçmeniz için ayrı bir avantaj. Ve metaletiket ürünün seri numarası, imalat yeri, imalat yılı, gücü gibi birçok özelliği bizlere sunmaktadır. Son olarak uzun ömürlü olması metal etiketi seçmemiz için bir diğer neden.

Kabartmalı Metal Etiketler

Bizim firmamız yani 333 Reklam Ajansı sizlere metal etiketlerin sektöründe her alanda yardımcı olabilmek için kendi baskı makineleri  ve kendi dizaynlarıyla sizin yönergeliriniz dahilinde hizmet vermektedir.

Metal Etiket,metal etiket fiyatları,metal etiket ostim,metal etiket makinesi,metal etiket yazma makinası,metal etiketlik,metal etiket gtip,metal etiketleme,metal etiket izmir,metal etiket adana,metal etiket antalya,metal etiket ataşehir,metal aksesuar etiket,metal asansör etiketi,metal etiket baskı ankara,metal etiket imalatı ankara,metal dekupe art etiket,metal etiket baskı,metal etiket bayrampaşa,metal etiket baskı izmir,metal etiket baskı fiyatları,metal etiket basımı,metal çanta etiketi,metal üzerinden etiket çıkarma,metal etiket dudullu,metal etiket damla,metal döküm etiket,metal deri etiket,metal demirbaş etiketi,dymo metal etiket,metal etiket eskişehir,metal etiket esenyurt,erdal metal etiket,metal etiket damla etiket,metal etiket firmaları,metal etiket firmalar,metal foto etiket,metal etiket yapan firmalar,metal görünümlü etiket,metal etiket imalatçıları,metal etiket inegöl,metal etiket isimlik,metal etiket konya,metal etiket kayseri,metal etiket karaköy,metal etiket kocaeli,metal kabartma etiket,metal kazıma etiket,metal kabartmalı etiket,metal kablo etiketi,metal kalıp etiketi,metal lazer etiket,lazer metal etiket yazıcı,lazer metal etiket makinası,metal etiket makinası,metal etiket markalama,metal etiket malzemesi,metal marka etiket,metal etiket nedir,metal oyma etiket,oval metal etiket,metal etiket örnekleri,metal etiket ölçüleri,metal etiket pendik,metal etiket promosyon,metal etiket plaket,metal plaka etiket,metal pano etiketi,paslanmaz metal etiket,pirinç metal etiket,parlak metal etiket,metal raf etiket,metal etiket sakarya,metal etiket sancaktepe,metal süs etiketi,art teknik metal etiket sanayi,sancak metal etiket,sert metal etiket,metal şişe etiket,metal şerit etiket,metal etiket tutucu,metal etiket topkapı,metal etiket tuzla,metal etiket tasarımı,metal etiket tel,tekstil metal etiket,metal etiket ümraniye,metal etiket üretimi,metal üzerine etiket,metal ürün etiketi,metal etiket yapımı,metal etiket yazma,asansör etiketi,makine etiketi,makina etiketi,motor etiketi,metal asansör etiketi,leksan etiket,metal etiketler,ankara metal etiket

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Batıkent Metal Etiket Yapan Firmalar

Makine Etiketi

Folyo Etiket