Metal Etiket İmalatçıları

Metal Etiket İmalatçıları

Metal Etiket İmalatçıları Ankara 333 etiket olarak ürünlerindeki gösterişi , algıyı , çekiciliği arttırmak için bu hizmetleri vermekteyiz. Ürünü üretmek kadar pazarlaması da bir o kadar da önemlidir. Bizden sipariş ettiğiniz her metal etiket size özel ve ürünlerinize özel birer kimlik niteliğindedir. Bir nevi ürününüz kendi kendini pazarlayabilme özelliği katıyor. Sonuç olarak bu uygulama ile size satış olarak olumlu bir dönüş sağlamaktadır.

Metal Etiket İmalatçıları Ankara

Olumlu sonuç ürününüzün metal etiketiyle satışlarının artmasına sebep olmaktadır. Metal etiket ürünlerinize artı bir satış farkı katacaktır. Bu olumlu sonuçları sürekli hale getirecektir. Bir bakan bir daha bakıp ürünün ne kadar da özenle yapıldığını gösterecektir. Metal etiketin her detayında size ve ürünlerinize ait motifler ve dekoratif karakterler yüklüyoruz.  Kurumsal firmaların aradığı prestije anında 333 Ankara Etiket Firmasıyla anında ulaşabilirsiniz. Her statüdeki firmaların bizi seçmelerindeki sebeplerden birisi de bize olan güvendir. Metal etiketler ile ürünlerinizin güvenilirliği de artmaktadır. Bize olan güvenceniz tecrübelerimiz ile alakalıdır. Sektöründe uzman kişilerin hazırladığı tasarımlar ile yolunuza çok iyi imkanlarla ve sağlam adımlarla gitmenize olanak sağlamaktayız.

Metal Etiket Ankara

Metal etiketlerin kullanım alanları çok değişiklik göstermektedir. Bu ürünlerimizin kendi içerisinde de pek çok çeşitleri vardır. En yaygın olarak kullanılanları metal etiket çeşitleri şöyledir; alüminyum etiket, paslanmaz etiket, el-ok sallı  alüminyum etiket, çelik etiket ve pirinç etiketlerdir. Bu ürünler genellikle uzun süreli kullanım maksatı ile üretilmektedir. İşleme tekniği ise tabi ki her metal için farklılık gösterebilmektedir. Misal alüminyum etiketler için hem asitli indirme tekniği, hem lazerle işleme tekniği, hem de serigrafi baskı teknikleri uygulanabilmektedir. Bu durumlarda uygulanacak tekniklerin doğru seçilmesi de çok fazla önem göstermektedir.

Alüminyum Metal Etiket İmalatı

Genellikle piyasada alüminyum etiketler kullanılmaktadır. Bunun nedeni maliyetinin düşük olmasıdır. Metal etiket denildiğinde de zaten akla ilk olarak alüminyum etiketler gelmektedir. Bu ürünlerin en yaygın olanı (dediğim gibi ekonomik olduğu için) serigrafi baskı tekniğidir. Bu şekilde üretilen ürünler genelde seri üretim için kullanılmaktadır. Bu da her etiketin üzerine seri numaralarının işlendiği ve kalıcı olarak kullanıldığı anlamlarına gelmektedir.
Metal etiketlerin avantajları
  • Uzun bir ömre sahiptir
  • Dış hava koşullarına çok daha dayanıklıdır
  • Darbelere karşı güçlüdür
  • Renk seçenekleri mevcuttur. İstenilen renge basılabilir
  • Seri üretim mevcuttur
  • Serigrafi baskı, asit indirme ve lazer markalama tekniğine uygunluk gösterir.
metal etiket önemi,İstanbul Metal Etiket,metal etiket ostim, ostim metal etiket, ostim toplu metal etiket, toplu metal etiket ostim, metal etiket ankara, metal etiket imalatı, ostim etiket firmaları, ankara etiket baskı, damla etiket ankara, serigrafi baskı ankara, yankı reklam ostim, leksan etiket,alüminyum metal etiket fiyatları, ankara metal etiket imalatı, metal aksesuar etiket, metal asansör etiketi, metal dekupe art etiket, metal demirbaş etiketi, metal deri etiket, metal döküm etiket, metal etiket ankara, metal etiket asit indirme, metal etiket basımı, metal etiket baskı, metal etiket baskı fiyatları, metal etiket baskı makinesi, metal etiket çeşitleri, metal etiket damla, metal etiket fiyat, metal etiket imalat ankara, metal etiket istanbul, metal etiket makinesi, metal etiket ostim, metal etiketlik, metal label custom, metal label design,ostim metal etiket,Ankara Metal Etiket Uv Baskı,Ostim Uv Baskı,Asansör Etiketi,Ankara Metal Etiket UV Baskı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Batıkent Metal Etiket Yapan Firmalar

Makine Etiketi

Folyo Etiket