Metal Etiket İmalatı Ankara


Metal Etiket İmalatı Ankara

Metal Etiket İmalatı Ankara olarak tanımlayalım. Üzerine serigrafi baskı tekniği, asit indirme ve benzeri yüzey işlemleri uygulanarak yüzeyi şekillendirilen ve(ya) işlenen metalin herhangi bir çeşidiyle yapılmış etiket çeşidine metal etiket denir. Pe ki neden metal etiket tercih etmeliyiz?

Metal Etiket Ankara

Endüstriyel ortamın kendine has bazı fiziksel, kimyasal ve mekanik aşındırma ortamı olabilmekte durum böyle olunca endüstriyel ortama yönelik etiket ihtiyacı oluşmuştur. Kuşkusuz metal etiket çeşitleri endüstriyel ortamın zor şartlarına dayanacak ve sizin markanızı, logonuzu ve benzeri işaretlerinizi çok uzun yıllar koruyacaktır. Yüksek ısı dayanımı, sert yüzey, yüksek boya tutuculuğu ve yüksek kalite istiyorsanız metal etiket tam firmanız için diyebiliriz. Asansör etiketleri çok çeşitli olmakla birlikte farklı malzeme türlerinden üretimi yapılmaktadır. Kullanılacağı yer veya isteğe göre malzeme tercihi yapabilirsiniz. Ham alüminyum, eloksallı alüminyum ya da yüksek mikron malzemelerden üretim yapılabileceği gibi; PVC, leksan ya da çıkartma etiket üretimi de tercih edilmektedir. Kullanım alanına göre şablonlar oluşturulduktan sonra, her firmanın kendi bilgileri ve logosu ile etiketler üretilmektedir.

Metal Etiket İmalatı Ankara Firması

Özellikle yüksek binalarda yaşayanların hayatlarını son derece kolaylaştıran, günlük koşuşturmaların yorgunluğunu bir nebze de olsa azaltan asansörlerin kimlik kartı olan, ona dair her türlü bilgiyi bize aktaran etiketlerin üretimini gerçekleştiriyoruz. Hem asansörü üreten firmanın reklamını yapan hem de iletişim bilgilerini aktararak daha geniş kitlelerin ve ihtiyacı olanların firmaya ulaşmasını sağlayan metal etiket imalatı ankara, içeriğinde yer alan; üretim tarihi, model ve seri numaraları bilgileriyle arıza durumlarında teknik servisini bilgilendirmeniz için olanak sağlar. İmalatını gerçekleştiren firmanın bilgileri ile etkin ve ekonomik bir reklam sağlayan, estetik görünümü ile asansörün konseptini tamamlayan etiketler, genellikle metal özelliklerde olup, istenilen renk ve konseptlerde tasarlanabilmektedir.  Asansörü üreten firmanın reklamı için metal etiket çok önemlidir çünkü her gün onlarca kişinin kullandığı asansörler de firmanın ismi olması demek insanların bilinç altlarında o firmaya dair bir izlenim bırakması demek anlamına geliyor zaten günümüz şartlarında bir firmanın reklam olmadan büyümesi olanaksız ve gayet zor bir süreçtir.
ankara etiket firmasi, ankara metal etiket, ankara metal etiket imalatı, ankara metal makine etiketi, metal etiket, metal etiket ankara,İstanbul Metal Etiket,metal etiket ostim, ostim metal etiket, ostim toplu metal etiket, toplu metal etiket ostim, metal etiket ankara, metal etiket imalatı, ostim etiket firmaları, ankara etiket baskı, damla etiket ankara, serigrafi baskı ankara, yankı reklam ostim, leksan etiket,alüminyum metal etiket fiyatları, ankara metal etiket imalatı, metal aksesuar etiket, metal asansör etiketi, metal dekupe art etiket, metal demirbaş etiketi, metal deri etiket, metal döküm etiket, metal etiket ankara, metal etiket asit indirme, metal etiket basımı, metal etiket baskı, metal etiket baskı fiyatları, metal etiket baskı makinesi, metal etiket çeşitleri, metal etiket damla, metal etiket fiyat, metal etiket imalat ankara, metal etiket istanbul, metal etiket makinesi, metal etiket ostim, metal etiketlik, metal label custom, metal label design,ostim metal etiket,Ankara Metal Etiket Uv Baskı,Ostim Uv Baskı,Asansör Etiketi,Ankara Metal Etiket UV Baskı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Batıkent Metal Etiket Yapan Firmalar

Makine Etiketi

Folyo Etiket